Los bericht bekijken
  #15  
Oud 4 oktober 2008, 00:00
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zoggo Bekijk bericht
Nou, al mjn email instellingen staan op LICHT .. met dit als resultaat ..

En jawel hoor, en dat is mijn praktijk ervaring, als je dit soort errors krijgt van een virusscanner, dan zijn er een heleboel mensen die zich suf aan het piekeren zijn waarom het eerst wel lukte, dat simpel bestandje versturen, en nu niet meer .. en voor je het weet gaan ze dan weer allerlei dingentjes aanzetten/uitzetten en dan kan ik weer opdraven ..

Oja, en verder ben ik van nature een rustig persoon, en weet ik dat men nooit alles onder controle kan hebben ... maar als je, zoals ik, een tijdje geleden bijna 2 weken niet kan emailen en je dan de helpdesk opbelt en die het advies geven .. en anders stuurt u maar een emailtje naar ... tja dan ..
We zijn bezig met het vervangen van de mailservers. Wat je ervaring met de helpdesk is kan ik niet veranderen. Maar kan je wel meegeven dat dit niet 2 weken gaat duren. Een simpel bestandje en geen virus, het is een mooi verhaal, maar een ander concept. Het is dan ook geen melding van een virus scanner, maar van een filename filter, wat aangepast gaat worden.

Dat filename filter is er overigens niet voor niets en een hele andere benadering.

Iets met antivirus is altijd achteraf, eerst een virus, dan de remedi, de filename rules gaan generieke dingen afvangen.

Issue zit niet bij de helpdesk of bij jou, maar een instelling op het nieuwe platform, wat we zullen aanpassen.

Bedankt voor de melding.

Bye,
Raymond.