Los bericht bekijken
  #13  
Oud 3 oktober 2008, 22:59
Zoggo's schermafbeelding
Zoggo Zoggo is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 september 2008
Locatie: Den B.
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!Nee hoor die piekeren zich niet suf, die is een feature,. log in op het control panel van Ziggo en zet de instellingen van je virus scanner op licht.

Je er is iets veranderd, maar om nou meteen te suggereren dat er mensen zitten men weinig verstand? ??? Omdat het voor jou niet werkt hebben wij er geen verstand van. Of kun je het nuanceren. Want die uitdaging wil ik wel met je aangaan.

We zullen even kijken, ook naar je andere post of we deze settings generiek maken, maar zoals gezegd is het ook in te stellen per gebruikers account.

Bye,
Raymond.
Nou, al mjn email instellingen staan op LICHT .. met dit als resultaat ..

Citaat:
This is a message from the MailScanner E-Mail Virus Protection Service
----------------------------------------------------------------------
The original e-mail attachment "6-8Orchestral.S716.STY"
is on the list of unacceptable attachments for this site and has been
replaced by this warning message.

Due to limitations placed on us by the Regulation of Investigatory Powers
Act 2000, we were unable to keep a copy of the original attachment.

At Fri Oct 3 22:47:38 2008 the virus scanner said:
MailScanner: Found possible filename hiding (6-8Orchestral.S716.STY)

--
Postmaster
Ziggo
www.ziggo.nl

For all your IT requirements visit: http://www.transtec.co.uk
Dus ik kan wel weer aan allerlei knopjes gaan draaien, maar, en eigenlijk wist ik dat wel een beetje van te voren, met geen resultaat.Dus zit het probleem, of beter gezegt zitten altijd de problemen die ik krijg aan de Ziggo kant .. verder zou ik je toch aanraden om eens te lezen.Nergens zeg ik dat er mensen zonder verstand zitten, wel dat men weer iets aan het doorvoeren ( aan de knopjes draaien ) is waar ik, en andere problemen mee krijgen, b.v. in mijn geval verdwenen bestanden.Want dat staat er ook in het bericht wat je krijgt men heeft geen copy opgeslagen van het gestuurde/verstuurde bestand.

Maar het erge is eigenlijk nog dat al deze bestanden waar we het over hebben NIET EENS een virus bevatten, het bestand komt niet eens in de buurt met wat het iets van virus te maken zou hebben ..

En jawel hoor, en dat is mijn praktijk ervaring, als je dit soort errors krijgt van een virusscanner, dan zijn er een heleboel mensen die zich suf aan het piekeren zijn waarom het eerst wel lukte, dat simpel bestandje versturen, en nu niet meer .. en voor je het weet gaan ze dan weer allerlei dingentjes aanzetten/uitzetten en dan kan ik weer opdraven ..

Oja, en verder ben ik van nature een rustig persoon, en weet ik dat men nooit alles onder controle kan hebben ... maar als je, zoals ik, een tijdje geleden bijna 2 weken niet kan emailen en je dan de helpdesk opbelt en die het advies geven .. en anders stuurt u maar een emailtje naar ... tja dan ..

Laatst gewijzigd door Zoggo; 3 oktober 2008 om 23:27