Discussie: DNS problemen ??
Los bericht bekijken
  #39  
Oud 2 oktober 2008, 18:20
hvanbeek's schermafbeelding
hvanbeek hvanbeek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Cisco 8485 PVR
Berichten: 660
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Herman,

De melding die ik gaf kwam pas nadat de problemen opgelost waren.

Daarvóór heeft de gebruikersvereniging achter de schermen aan diverse touwtjes getrokken waardoor onder andere eindelijk het probleem opgelost werd. Jouw reactie is dus volkomen onterecht.

Wij zeggen niet, of hebben nooit gezegd dat het er geen probleem was, of dat het snel opgelost was -in tegendeel- wij hebben wel actie genomen en vinden ook dat het veel te lang heeft geduurd.

Toen ik hoorde dat de oplossing klaar was heb ik dat gemeld.
Niets meer en niets minder.

Blijkbaar mag dus het melden dat er een oplossing is ook al niet meer en wordt dat ineens als zoethoudend gedrag beschouwd en wordt een gebruikersvereniging als een soort mede-schuldige gezien ????

Sorry hoor, maar dat soort reacties die je nu uit vind ik wel erg goedkoop en draagt zeker niet bij tot het gezamelijk signaleren en oplossen van problemen waar veel mensen op dit forum mee bezig zijn....
Cees,

Dank voor de duidelijke reactie. Ik heb nooit gezegd dat de gebruikersvereniging medeschuldig zou zijn aan de storing. Het is goed om te horen dat de vereniging blijkbaar contact heeft met dit soort zaken. Het zou handiger zijn om dit soort grote problemen als algemeen nieuws te melden op de website.

Ik heb al een keer eerder aangegeven dat het wenselijk is om grote storingen en nieuws mbt Ziggo te plaatsen op de mededelingen site, discussies en reacties kunnen dan in het forum plaatsvinden.

Van de reacties die ik heb gelezen in de diverse topics kreeg ik niet het idee dat er actief contact was tussen de vereniging met Ziggo werd gesproken over de DNS-problemen, mocht dit wel het geval zijn geweest dan excuses voor mijn reactie. Daarnaast blijft het natuurlijk van de zotte
dat een dergelijke storing bijna 2 weken moet duren...

grtn

Herman