Discussie: Klacht: Geen respons van Ziggo
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 oktober 2008, 22:49
ziggo904's schermafbeelding
ziggo904 ziggo904 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2008
Locatie: Hoogezand
Ziggo Internet: nvt
DTV: Humax 5300c
Berichten: 9
Standaard Geen respons van Ziggo

Bij de verhuizing naar een ander adres (TV + Telefoon) is de gevraagde omzetting van TV analoog naar digitaal niet door Ziggo uitgevoerd. Telefonische navraag lukt niet daar ik steeds meer dan 20 minuten in de wacht sta en nu niet langer wens te betalen (telef tikken) voor een slechte service. Ook mijn navraag 2 weken geleden via internet (via het vragenformulier) wordt door Ziggo niet op gereageerd. Hoe nu verder?

Voor mij trouwens niet de eerste keer dat je bij Ziggo tegen een muur van onwil/stilte en/of van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Ivm het leveren van PC support heb ik namelijk al vaker met Ziggo/Casema van doen gehad (helaas te vaak in negatieve zin).
Opvallend trouwens dat bij het afnemen van een nieuwe dienst je direct iemand aan de lijn krijgt. Maar zodra je een probleem hebt je met geen mogelijkheid meer bij de juiste instantie/persoon terecht kunt komen.

Dit forum is een goed initiatief, maar ik krijg niet echt het gevoel dat Ziggo management iets met deze klachten cq informatie doet. De slechte respons van Ziggo/Casema ervaar ik namelijk al sinds jaren.

Rest mij de vraag -> hoe krijg ik nu mijn analoge TV naar digitaal omgezet?
PS: opnieuw aanvragen is geen optie, kost nl extra, daar het deel moet uitmaken van de verhuizing (= pakketdeal)