Discussie: Klacht: Lang leve ziggo !!!!!!!
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 oktober 2008, 21:06
silvana's schermafbeelding
silvana silvana is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2008
Locatie: Meijel, @home
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 2
Standaard Lang leve ziggo !!!!!!!

Ik heb vanaf mei 2008 al een internet verbinding aangevraagd bij ZIGGO het is nu 1 oktober en het werkt nog steeds niet.

Heb vanaf begin juni mijn pakket al in huis maar tot op heden kan ik nog steeds niet inloggen op mijn ziggo. Heb al nou niet overdreven voor 80 euro gebeld en ik denk dat het belangrijk is dat ze de medewerkers eens een cursus klantvriendelijkheid gaan geven want de arrogantie die de meeste hebben dat is buiten proporties. Geloof dat de klant koning is en dat ze opstart problemen hebben prima maar dit gaat nergens over.

Ben dagelijks aan het bellen aangezien ik met mijn activatiecode niet kan inloggen en mijn modem niet kan aanmelden. Ene keer is het ik verbind u door naar de technische dienst daar hang je 1.5 uur aan de telefoon in de wacht en dan wordt de verbinding verbroken je hebt er ook bij die zeggen rustig u kunt niet doorverbonden worden.

Nou dan maar een terugbel afspraak laten maken u wordt binnen 3 werkdagen teruggebeld nou vanaf 25 september is het naar mijn idee al 3 werkdagen geweest vanavond weer gebeld en wat krijg je te horen u nummer staat niet in het systeem terwijl dat wel tig keer gecontroleerd is.

Ik moet je zeggen ben er moedeloos van schijnbaar wil niemand helpen en vinden ze dat ze zo goed met klanten omgaan maar mijn vertrouwen in ZIGGO is helemaal 0,0 geworden heeft iemand hier nog meer ervaring mee ?