Los bericht bekijken
  #2  
Oud 1 oktober 2008, 20:19
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groennom Bekijk bericht
Ik kan het niet nalaten. Ongeveer 6 - 8 weken geleden heb ik een klacht ingediend via de website omdat mijn Cisco HD ontvanger niet wilde opstarten. Nooit meer wat van gehoord, eigenlijk was dat (helaas) ook conform verwachting. Tot mijn verbazing kreeg ik vandaag echter een reactie:

Om deze storing te kunnen verhelpen hebben wij van u een foutmelding of iets dergelijks nodig om het probleem op te kunnen lossen.Dit betekent dat ze 6 tot 8 weken hebben gezocht naar de mogelijke oplossing en na heeeel lang nadenken tot de conclusie kwamen: We hebben niet alle informatie!

Wanneer gaan bedrijven als Ziggo eens iets aan service verlening doen! Ik weet het, het is een monopolie (de kabel bedrijven markt) en dat nodigt per definitie niet uit tot klantvriendelijkheid, maar dit soort voorbeelden is echt te triest voor woorden! Geen enkel bedrijf in een "normale" markt kan zo een houding aannemen. Binnen enkele weken is een bedrijf met zo'n instelling failliet omdat niemand daar meer wat afneemt. Maar ja, Ziggo: Is dit een normale responsetijd voor een klacht??
Als je het probleem had gepost onder de rubriek http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=123 dan was je zeker benaderd door een VOD helpdesk medewerker "Kitaro1" of "Infje" met de vraag om je gegevens te sturen, om je te kunnen helpen. Dit kun je overigens nog steeds doen.
Je kunt "Infje' ook rechtstreeks een PM sturen.