Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 oktober 2008, 19:53
groennom's schermafbeelding
groennom groennom is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2008
Locatie: Zoetermeer / Ziggo
DTV: Cisco
Berichten: 172
Standaard Dienstverlening Ziggo

Ik kan het niet nalaten. Ongeveer 6 - 8 weken geleden heb ik een klacht ingediend via de website omdat mijn Cisco HD ontvanger niet wilde opstarten. Nooit meer wat van gehoord, eigenlijk was dat (helaas) ook conform verwachting. Tot mijn verbazing kreeg ik vandaag echter een reactie:

Om deze storing te kunnen verhelpen hebben wij van u een foutmelding of iets dergelijks nodig om het probleem op te kunnen lossen.Dit betekent dat ze 6 tot 8 weken hebben gezocht naar de mogelijke oplossing en na heeeel lang nadenken tot de conclusie kwamen: We hebben niet alle informatie!

Wanneer gaan bedrijven als Ziggo eens iets aan service verlening doen! Ik weet het, het is een monopolie (de kabel bedrijven markt) en dat nodigt per definitie niet uit tot klantvriendelijkheid, maar dit soort voorbeelden is echt te triest voor woorden! Geen enkel bedrijf in een "normale" markt kan zo een houding aannemen. Binnen enkele weken is een bedrijf met zo'n instelling failliet omdat niemand daar meer wat afneemt. Maar ja, Ziggo: Is dit een normale responsetijd voor een klacht??