Los bericht bekijken
  #181  
Oud 1 oktober 2008, 09:05
exroosje's schermafbeelding
exroosje exroosje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2008
Locatie: Den Haag Casema
DTV: cisco 8455
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Ik heb een herhalende opname voor House geprogrammeerd. Als ik na de opname kijk bij gepland, dan staat er voor volgende week No Name. Ik ging/ga er van uit dat dat komt omdat bij het opnieuw neerzetten van de opname de epg-info er nog niet is. Nu zat ik vanmorgen even met de zoeken functie van het menu te spelen en zocht daarbij ook maar eens naar House. House wordt dan keurig voor do 2-10 gevonden en verrassend is dat het systeem dan wel zegt dat die uitzending geprogrammeerd is om te worden opgenomen, maar in gepland staat nog steeds No Name. Het zou prettig zijn als hier dan ook House komt te staan.
Het valt mij op dat sinds de laatste update het opnemen van herhaalde shows via de EPG erg buggy is. Bovnenstaande heb ik ook geconstateerd, maar het komt ook herhaaldelijk voor dat een opname niet gedaan wordt. Bij een terugkerende opname is het apparaat dan de weg kwijt. Probeeer je een nieuwe in te voeren krijg je een conflict en is soms de oude een dag uit de lijst verdwenen. Ook het editen van een terugkerende opname leidt af en tot spontane conflicten met opnems die niet getoond worden. Een dag later staan ze er dan opeens in met noname oid.

Ik heb alle EPG opnames gewist voor zover ze terugkerend waren. Werd er gek van.

Zelfs toen moest ik een dag later alsnog weer wat wissen ondat ze weer terugkwamen . Het lijkt wel een virus. Herkent iemand dit?