Discussie: verbinding vaak weg
Los bericht bekijken
  #20  
Oud 30 september 2008, 23:01
InternetGuru's schermafbeelding
InternetGuru InternetGuru is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2008
Locatie: Voorschoten
Ziggo Internet: Alles in 1, Motorola
DTV: Samsung
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Die zou dus in principe niet van toepassing mogen/moeten zijn, i.v.m. het gebruik van een andere dns-server in het voormalige Multikabel gebied.
Gemakkelijk om te zeggen natuurlijk, met een monteur en alles erbij en huppekee, onderhoudskosten. Wordt er natuurlijk gezegd dat het stofje op de modem voor een internetstoring zorgt. Misschien in het $-teken land maar niet in deze realiteit.

Sinds ongeveer twee weken is het een enorm gelazer in gebied 2251 (Voorschoten). Ik ken een aantal vrienden die ook Ziggo als Internetprovider hebben en die hebben allemaal hetzelfde probleem. Extreem fluctuerende verbinding die af en toe gewoon compleet wegvalt. Vooral tijdens het kijken via ALLE verschillende browsers(Firefox, Chrome IE) is het huilen met de pet op. Modem en Router verschillende keren gereset en ook zonder router en direct op de modem zijn er precies dezelfde problemen. Wat opvalt is dat het spelen van Games en Messenger geen hinder hiervan ondervinden. Misschien is dat toevallig omdat je dan met een andere server verbonden bent die niet zo 'Zicko' is als die van Ziggo? Ra..ra..ra..

Hoe lang gaat het nog duren totdat 'Zicko' de verantwoordelijkheid op zich neemt en wat aan de problemen gaat doen. Tijdens het Casema tijdperk bijna nooit problemen gehad en nu gaat het gewoon helemaal mis!