Los bericht bekijken
  #102  
Oud 30 september 2008, 17:31
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht

Het antwoord van Ziggo van vanmorgen is :

"Wij hebben bewust gekozen om deze zenders niet meer door te geven. Ik plaats daarvan geven we nu jimjam als kinderzender door. We laten ons in deze keuzen leiden door klantonderzoek. Daaruit is gebleken dat beide zenders een klein bereik en lage waardering hadden."
Mooi, Suus/Liveshop en Zizone worden per direct ook verwijdert voor nieuwe zenders ?? Dat zijn namenlijk uitgerekend de zenders waar geen doelgroep danwel waardering is. Als we alle zenders met een kleine doelgroep op basis van subjectieve klantonderzoeken gaan verwijderen dan is het einde nog lang niet zoek ben ik bang.

En met de lage waardering valt het ook wel mee, als ik lees dat de mensen die juist op CBBC/Cbeebies afstemmen deze zender uitermate waarderen dan heb ik vraagtekens bij de manier van vragen stellen binnen het klantenonderzoek. Je kunt moeilijk mensen die niet kijken naar CBBC/Cbeebies vragen naar hun waardering.

Hoe dan ook maak ik me niet druk om de verwijdering van CBBC/Cbeebies maar vrees wel voor mijn eigen favoriete zenders...

Laatst gewijzigd door Ziggofan; 30 september 2008 om 17:53