Discussie: Klacht: Connectie
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 29 september 2008, 21:31
Berepoot's schermafbeelding
Berepoot Berepoot is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: alles-in-1 / Motorola
DTV: Samsung en Humax
Berichten: 1
Angry Connectie

Ik heb mij bij dit forum aangemeld, omdat ik het forum momenteel zie als enige uitlaatklep.
Na een aantal jaren naar volle tevredenheid gebruik te hebben gemaakt van Casema (digitale) televisie, internet en telefonie, ben ik sinds enkele maanden (gedwongen) geabonneerd op Ziggo (een andere keus had ik eigenlijk niet).
Zelf vind ik dat ik ontzettend veel geduld heb gehad met Ziggo. Meerdere keren per dag word ik "eruit" gegooid. Omdat een helpdesk medewerker mij een van de eerste keren dat zoiets gebeurde, adviseerde om in dergelijke gevallen even het modem te resetten, doe ik dat sindsdien braaf meerdere keren op een dag. Tot het succes heeft; soms wel 5 keer achter elkaar loop ik op en neer van werkkamer/PC naar meterkast en vice versa. Al wekenlang probeer ik Ziggo daarover telefonisch te bereiken, maar als ik al zover kom, dat de computerstem zegt dat ik word doorverbonden met een collega, dan hoor ik wat geknetter en krijg ik een "in gesprek"-toon. De afgelopen 4 weken is het voor mij onmogelijk gebleken om Ziggo te bereiken, terwijl ik dat bijna (werk-)dagelijks probeer. Het mag duidelijk zijn, dat ik inmiddels knap gallisch ben .
Via de Ziggo-site zal ik proberen om de klantenservice te bereiken en eis ik:
1. Restitutie van 2 maanden abonnementskosten;
2. Vergoeding van telefoonkosten;
3. Genoegdoening voor "buy in´s", die verloren zijn gegaan bij pokertoernooien op het internet;
4. Dat de nodige acties worden ondernomen om internet en e-mail zonder mankeren te laten functioneren en uiteraard zonder afbreuk aan DTV en telefonie.

Verder zal ik mij beraden over een nieuwe provider, want ik ben het echt spuugzat.

Berepoot.