Discussie: dvb-c
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 29 september 2008, 08:12
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard

Gezien je nieuw bent hier op het forum en blijkbaar nog niet helemaal met alles bekend bent is het misschien verstandig om ook dit topic even te lezen.

In het kort komt het er op neer dat de alphacrypt cam oa met enkele sony en philips tv's werkt, maar er bestaat een theoretische / technische kans dat ooit dit niet meer zou kunnen gaan werken.
Verder is het de bedoeling dat ooit, data zijn totaal onbekend, de nu veel gebuikte CI slot in tv's vervangen zullen gaan worden door CI+ sloten (bij nieuwe nog uit te komen modellen, upgraden gaat niet). Ziggo zou dan ook gaan komen met een CI+ cam die hier mee samen werkt, iets wat er dus nu niet is, op de alphacrypt na.

Je zou dus voor een Sony of Philips met DVB-C tuner kunnen gaan in combinatie met een alphacrypt of wachten op de CI+. Bij dat laatste kan de wachttijd echter nog wel eens lang zijn, er is nog ergens ook maar iets van datum bekend dat CI+ uberhaupt geintroduceerd gaat worden, laat staan wanneer ziggo met de cam komt of de tv fabrikanten dit ook "standaard" gaan gebruiken.