Discussie: Vraag: Beschikbaar of niet ??
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 27 september 2008, 16:28
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RAJH Bekijk bericht
Ik woon zelf in Vriezenveen en heb een hele tijd geleden Ziggo Alles-In-1 Extra besteld. Ik heb er achteraan gebeld hoe het zat met de kosten voor de kabel (TV) die normaal via Cogas lopen, en volgens een medewerker van Ziggo blijft dit gewoon via Cogas lopen en betaal je Ziggo alleen voor Internet en Telefonie.

Ondertussen ben ik wel overgezet naar het nieuwe systeem en kan ik inloggen, maar ik kan nog geen overzicht opvragen van 'Mijn Producten' (Java error) en de snelheid is ook nog niet verhoogd.

Om het zeker te weten is het denk ik het beste om er zelf even achteraan te bellen, want bij Ziggo is wel vaker iets misgegaan.
Wanneer je de stekker vam het modem uit de stopcontact haalt en daarna er weer in zou je de snelheid moeten hebben. Volgens mij is ons postcodegebied omgezet. Als je dus die snelheid hebt dan zou je 'over' moeten zijn. Ik heb dus de volgende vragen:
1 - Heb je dubbele internetsnelheid
2 - Betaal je ook al de prijs van alles-in- 1?
3 - Heb je ook een gratis decoder ontvangen ?
4- Hoe komt jouw prijs van alles- in - 1 tot stand? Dit is een vast bedrag, maar analoog betaal je aan Cogas. Worden deze kosten van je abonnement bij Ziggo afgehaald en betaal je dus je alles-in-1-pakket min de kosten van je analoge tv bij Cogas ?? Zoals ik het nu zie betaal je de analoge kosten twee keer..... tenzij Ziggo of Cogas die verrekend.