Los bericht bekijken
  #16  
Oud 25 september 2008, 22:39
marsnld's schermafbeelding
marsnld marsnld is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2008
Locatie: oegstgeest/casema
Ziggo Internet: cable premium
Berichten: 1
Standaard ziggo versus online

Een zelfde probleem heb ik dus ook. Mijn oude wanadoo cable account die ik via casema inlas is nu niet meer toegankelijk via ziggo.

dus casema heeft de boel overgedaan aan ziggo en wanadoo via orange aan online...iedereen blij behalve de klanten!!

Via de helpdesk van zowel ziggo als online kom je nergens uit, want ze geven de schuld van het probleem aan elkaar.

wie weet een oplossing hiervoor?

mvg rob

PS de helpdesk chat via copy/paste...

Dat had ik al gezien. Als xxx@wanadoo.nl inderdaad is gekoppeld aan een free abbonnement dan is die alleen nog te benaderen via de webmail of een online inbelverbinding, niet meer via de outlook op een kabel abbonnement.
5:04:50 PM
tot afgelopen maandag werkte dit en men zegt bij online.nl dat er vele klachten binnekomen omdat ziggo deze accounts niet meer doorlaat 5:06:10 PM HM
Dat is niet een kwestie van niet doorlaten. Alle orange cable klanten krijgen tegenwoordig een casema ip adres; die worden door online geblokkeerd voor wat betreft de free abbonnementen.
5:07:22 PM
tja, helaas is ons probleem dat het dus niet meer werkt doordat er een conflict is tussen ziggo (ex casema ) en oonline.nl (ex wanadoo) en wij gestart zijn met wanadoo via casema. en dat heeft sinds 2002 goed gewerkt.
5:10:18 PM
hoe gaat u dit nu oplossen?
HM
Dit kan niet opgelost worden lijkt mij. Online staat het niet toe dat kabel abbonnee's gebruik maken van hun pop server en ziggo gaat de ip wijziging niet meer ongedaan maken. De enige optie lijkt mij dat u gebruik gaat maken van de webmail.