Los bericht bekijken
  #3  
Oud 24 september 2008, 23:21
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
Over zetten van je DTV abonnementen zou geen probleem moeten zijn.

PM (dus niet hier plaatsen) me je postcode + huisnummer maar met smartcardnummer en de exacte wijziging die doorgevoerd moet worden, dan maak ik het in orde voor je.

Eventueel zou de smartcard ook via Ziggo kosteloos omgeruild kunnen worden. Dit zal dan enkelt wel een tijdje kunnen gaan duren. (eerst de smartcard toesturen naar ons, vervolgens sturen wij een nieuwe op als we de oude binnen hebben).

Hoe ben je trouwens tot de conclusie gekomen dat hij defect is?
Ik moet Ziggo alle lof toezwaaien.

Verleden week ging de mijne kapot. Had al enige maanden last van E19 meldingen bij het opstarten van de Samsung 360 decoder en verleden week kwam tijdens het kijken de E19 in beeld en ging het beeld op zwart.
Spanning van decoder afgehaald. Na 1 minuut weer aangezet zonder card en toen het ding erom vroeg kreeg ik na het insteken de melding 'smartcard defect'.

Volgende morgen een telefoontje richting Ziggo en 3 dagen later de nieuwe kaart in huis inclusief een (gratis) retourenvelop voor de oude kaart.
Voor de zekerheid nog maar een telefoontje eraan gewaagd om het nieuwe nummer te laten registreren en het oude te laten verwijderen.

Nu nog even afwachten of het gelukt is en over 10 dagen het digitale beeld niet stopt.

Dus hulde voor Ziggo !!
__________________
Mvg. Eric