Discussie: Vraag: Harddisk Humax
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 23 september 2008, 19:26
JvD's schermafbeelding
JvD JvD is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dark Angel Bekijk bericht
hmmm het lijkt me wel een goed idee, als je tv programma of film op pauze hebt gezet (dan wordt timeshift buffer gestart), heb ik veel liever dat Humax beter een waarschuwing moet weergeven op dat moment dat je naar een andere kanaal wilt gaan... ZO voorkomt je dat timeshift buffer weer gereset wordt.
Want dat is mij meerdere keren gebeurd
Dus voordat je naar een andere kanaal wilt zappen, dan stelt Humax je een vraag zoals: timeshift buffer opnemen - timeshift buffer stoppen - annuleren (niet zappen).

EDIT: Misschien moet Humax ook een waarschuwing moet weergeven als je op een andere kanaal dan de 2 opnamekanalen zit en dat timeshift buffer niet beschikbaar is... Dan weet je dat je goed moet uitkijken
Dat vinden veel mensen zeker wel fijn, nietwaar?
Dat moet dan wel een uitschakelbare optie zijn, want ik zou dat heel irritant vinden, als je gewoon aan het zappen bent. Bij iedere keer van kanaal veranderen word je dan de vraag gesteld, of je de timeshiftbuffer wilt stoppen. Dat weegt voor mij niet tegen die (in één jaar tot nog toe) ene keer op, dat ik per ongeluk aan het zappen was, terwijl de timeshiftbuffer per ongeluk leeggegooid werd.
__________________
@Home netwerk;9700; Humax iHDR5050-C en iPVR9200C