Discussie: Klacht: Nota online onmogelijk
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 21 september 2008, 21:40
g2i2r4's schermafbeelding
g2i2r4 g2i2r4 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Locatie: groningen @home
Ziggo Internet: geen, alleen digitale tv
DTV: ir data
Berichten: 8
Standaard Nota online onmogelijk

Ik had voorheen internet en Digitale TV van @Home.

Bij de overgang naar Ziggo heb ik het Internet deel opgezegd. Digitale TV heb ik gehouden (weinig gelijkwaardige alternatieven).

De eerste maand kon ik de online nota nog ophalen door in te loggen op de online rekening op de site van AtHome. Maar bij het definitief opheffen van mijn emailadres ging het mis.

Sinds juni 2008 mail ik met de klantenservice om het probleem opgelost te krijgen. Ze mailden me eerst dat er geen nota voor digitale tv openstond (die had ik onder vermelding van het klantnummer zelf maar overgemaakt). Wel zat in de mail de nota van de analoge TV omdat deze nog openstond.

Nog wat mails heen en weer kreeg ik te lezen dat ze me de nota niet via deze weg konden sturen ivm privacy (waar was mijn privacy bij de nota van de analoge tv)..

Nog eens wat mail eraan gewaagd en ik kreeg het advies te bellen met 0900 - 1884 (0,10 euro p/min.).
Ziggo doet iets fout en IK moet kosten met mijn mobiel maken om het op te lossen !!!!

Ik wil niet horen dat ik er niks aan heb gedaan, dus ik bel. De navolgende 45 minuten ben ik het halve bedrijf door verbonden; van facturatie afdelingen voor internet, telefonie en televisie naar technische ondersteuning en weet ik veel wie nog meer. In het begin ging het nog wel via warm doorverbinden, maar de 3e en volgende doorverbindsessie ging koud. Mag je steeds opnieuw uitleggen wat je wilt.

En wat wil ik nu eigenlijk?

Nou, inmiddels wil ik naast de nota electronisch ontvangen, eigenlijk ook compensatie van kosten voor mobiel bellen en ergenis.

Maar niemand binnen ziggo kan me daar aan helpen.