Discussie: HD opnames naar PC
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 21 september 2008, 16:14
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

@Doman: Kan het tot op zekere hoogte met je eens zijn, maar zie zelf de voordelen van de nieuwe apparatuur nog altijd boven de nadelen. Ik ben bereid te betalen voor content, alleen wordt er steeds meer moe van dat de gebruikersbeleving wordt geschaad door al die DRM troep.

Vind nu de balans nog net positief, maar ze moeten het niet veel gekker maken. Dat jij een andere afweging maakt is jouw goed recht, maar val mensen die die apparaten wel willen kopen nu ook weer niet te veel lastig, zeker als ze aangeven van de beperkingen op de hoogte te zijn.

Off topic: Ben right as we speak aan het stoeien om een legaal gekocht spel, Spore, aan de praat te krijgen. Staat stijf van de DRM en bij de eerste de beste officiële patch crashed nu dus alles. Zou je zeggen: opnieuw installeren, maar van diezelfde DRM van spore heb je maar drie installs. Daar ben ik dus zuinig op. Lekker. Voorlopig even geen EA spellen meer voor mij dus.

@IMDNME: Kom maar op met die firmware schrijver ;-) Al denk ik dat die firmware (want hoogstwaarschijnlijk is dat niet legaal te doen) erg actief door Ziggo bestreden gaat worden.