Los bericht bekijken
  #8  
Oud 20 september 2008, 23:39
haas's schermafbeelding
haas haas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2008
Locatie: Westland - CAIW
DTV: Humax iHDR-5050C e.v.a.
Berichten: 121
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blomen Bekijk bericht
De Source knop dat had ik wel gedacht dat dit te maken had met de HDMI aansluiting, ik vond het wel makkelijk.

De beeldkwaliteit is in HD zeker beter maar verder dan dat wil ik niet gaan.
De TV en instelling staan correct dat is nagekeken.

Het geluid staat analoog ingesteld op 11 van de TV, ga ik digitaal kijken staat de volume van de afstandbed. van de Humax zeker op driekwart. dat vind ik een beetje raar maar ja zal wel wennen zijn.

Nog een vraagje, mijn Sharp LCD Full HD, geeft met inschakelen aan dat de Humax via Extern 5 is aangesloten dat is wel ok maar deze melding gaat niet weg, eerst moet ik een willekeurige knop van de afst. bed. van de tv intoetsen. Weet jij of iemand anders wat dit zou kunnen zijn.
Gr Peter
Ik heb ook een Sharp (LC-42XL2E) en kijk de SD-kanalen altijd via RGB-scart. Die tv is met zijn goede A/D conversie en upscaler een mooie combinatie met het uitstekende RGB signaal van de Humax.

Ik heb geen last van hangende meldingen van de tv, ook niet via HDMI op Extern 5. Je kan eens kijken of er nieuwere software voor je tv is, die is via USB te updaten.

Wat het volume betreft, je kan per ingang een andere AV MODE kiezen (bij mij 'STANDAARD' bij analoog en 'FILM' bij digitaal). In iedere AV MODE wordt het laatst gebruikte volume onthouden, dus zo kun je het volume van analoog en digitaal apart regelen.