Los bericht bekijken
  #18  
Oud 20 september 2008, 16:13
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kiki Bekijk bericht
Nou als je een alles in 1 afsluit niet dus!

De laatste overname was door Ziggo, en als bonus voor het opwaarderen naar een duurder abonnement verlies je automatisch je wanadoo. Zo is het niet anders. En niemand die daar wat over meldt.
Dat de heren allerlei afspraken maken snap ik wel, dat er zaken geschoond dienen te worden ook. Maar wat is nou de moeite om dat even te melden. Of sterker nog, zeker niet te zeggen dat je het gewoon kunt houden bij de overstap! Dat blijft gewoon een slechte zaak van Ziggo.

Een ding is duidelijk. Ik hoef geen casema of ziggo of wat voor provider gerelateerd mailadres meer. Beetje reclame maken zeker ook nog. Gewoon gmail. Klaar.
Ziggo is geen Online, Wanadoo hoort bij Online. Ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar Casema is en was ook geen Wanadoo.

Ziggo kan simpelweg geen Wanadoo adressen uitgeven. Overigens is dat hele verhaal, ook voor de Online klanten 'eindig'. Bijvoorbeeld voor de Orange adressen, die van France telecom zijn, die gaan allemaal terug met een jaar of 2. Ziggo kan de namen van de bedrijven die zijn overgenomen aanhouden. Dat zijn dus casema.nl, home.nl, multiweb.nl en quicknet.nl.

Ik kan me voorstellen dat het tegenvalt als je een alles in 1 neemt dat je opeens dingen kwijtraakt en dat dat dan vervelend is, de bundels is echter een Ziggo product. Dus je stapt met je internet abbo zegmaar over naar Ziggo.

Als je hetzelfde bij xs4all zou doen, dan krijg je dat adres ook niet mee.

Mischien dat het zo iets duidelijker is. Het zelfde geld overigens voor google ook hoor. Als gmail op een dag besluit dat je er of voor moet betalen of je adres vervalt, heb je exact hetzelfde probleem.

Wil je die ellende niet, koop/huur dan voor een paar euro per jaar een eigen domein...

Bye,
Raymond.