Discussie: stream stopt steeds
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 20 september 2008, 06:31
Janvan's schermafbeelding
Janvan Janvan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2008
Locatie: Casema
Berichten: 18
Standaard

Z2
speedtest geeft naar de meeste bestemmingen ongeveer 4000 en 1000 http://www.speedtest.net/
ik heb een modem aan de kabel, een router aan het modem en drie computers (windows 98se, windows xt en mac os X). Meestal is alleen de windows xt in gebruik. Alles bekabeld.
Het enige wat is veranderd van 11 op 12 september is, dat Ziggo werkzaamheden aan het net heeft uitgevoerd. Ik moest op 12 september daarom alles uitzetten, daarna eerst modem aan, daarna router aan, daarna de computer aan, daarna had ik weer internet, maar vanaf dat moment dus met vier of vijf keer 'verbinding verbroken' per programma van www.uitzendinggemist.nl
Verder heb ik op 11 september Windows XP automatische updates KB890830 en KB938464 ontvangen (update symbooltje bij het afsluiten van de windows xp; ik gebruik Norton Antivirus, daarmee kon ik nagaan dat deze twee automatische updates op 11 september zijn ontvangen en geïnstalleerd). KB890830 is eenmalig voor het zoeken en verwijderen van schadelijke software, KB938464 is een beveiligingsupdate van xp.
http://support.microsoft.com/kb/938464/


Ik heb bij Youtube filmpjes geen probleem geconstateerd, maar die vragen ook minder dan www.uitzendinggemist.nl
Wel krijg ik soms tijdens het surfen op het world wide web de mededeling dat er geen verbinding is met internet, als ik dan opnieuw proberen kies, dan is er weer wel verbinding en kan ik verder surfen
Voorzover ik weet is het verbreken van de verbinding tijdens het kijken naar www.uitzenindggemist.nl een kwestie van packet loss. Klopt?

Jan