Los bericht bekijken
  #35  
Oud 19 september 2008, 17:50
gert42's schermafbeelding
gert42 gert42 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2008
Locatie: volendam multikabel
Ziggo Internet: easy
DTV: -
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
vanzelfsprekend ga ik er vanuit dat u lezer bent van dit forum, haast elke dag wordt er gerefereerd naar de migratie van Home klanten.

Tevens hebben er artikelen gestaan in alle dagbladen.Zoals op de site te lezen valt is het hoofdkantoor in Utrecht. En natuurlijk wordt mail/post vanaf Utrecht gerouteerd naar de juiste regiovestiging, net zoals er gebeurt bij bijvoorbeeld KPN, Tele2 die ook vanaf verschillende regio's werken. Ik heb uw geantwoord naar aanleiding van een posting van Vos1, waarop u zich afvroeg hoe een medewerker telefonisch te pakken te krijgen. Nu verhaalt u over uw eigen probleem, waar ik geen in deze topic geen weet van heb Oer een eventuele restitutie heb ik u al gemeld in mijn posting onder de noemer: klachten.
Goed te horen.
Zoals gezegd ben ik geen Home klant, ik ga er van uit dat ik als klant geinformeerd wordt via de dienstverlener en niet via de dagbladen.
U gaat niet uit van het gelijk van de klant, tekenend voor de dienstverlening (sic!) van Ziggo. Ik laat het hier bij, het had Ziggo gesierd als ze contact hadden opgenomen, ik heb immers mijn klantnummer en email bekend gemaakt. Helaas.