Los bericht bekijken
  #32  
Oud 19 september 2008, 13:36
Vos1's schermafbeelding
Vos1 Vos1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Locatie: Appingedam/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee3200
Berichten: 43
Standaard

Vanwege de migratie, blijken de oude @Home voorwaarden te botsen met het nieuwe Ziggo beleid, dat op een aantal punten –zoals o.m. het bezit van martcard’s- afwijkt.
Mijn nota laat -hoewel mijn nieuwe abonnement al is ingegaan- een aantal verwarrende bedragen zien, waarbij deels nog de oude situatie in stand wordt gehouden, hetgeen voor flink wat onduidelijkheid zorgt, die kennelijk het gevolg is van de nog onvolledige migratie.
Hoewel vervelend, wil ik daar toch begrip voor opbrengen.

Dat vanwege die migratie een aantal medewerkers(sters) niet goed op de hoogte is, en daardoor mensen verkeerd voorlicht zou niet mogen voorkomen, omdat dit de onduidelijkheid alleen maar méér in de hand werkt.
Achteraf is de melding van mijn kant, over een betaling van €80,- voor decoder+smartcard incorrect, gebeleken, hetgeen ik toeschrijf aan de verwarrende voorlichting die ik dáárover van een medewerkster heb gekregen. (Zie eerste post)

De decoder+smartcard –zo blijkt nu- is op mijn nota wél in rekening gebracht, maar dat bedrag á €79,-, zie ik niet terug bij kortingen/correcties.
Daar staan overigens wél een aantal andere bedragen, waarvan de bedoelingen mij niet duidelijk zijn en ook geen relatie schijnen te hebben met berekende bedragen die onder abonnementen staan.
Dat deze laatste nota helemaal niet klopt is in elk geval wél duidelijk
Als ik met de kennis van nu, een optelsom maak van wat ik had moeten betalen en dátgene wat ik betaald heb, kom ik deze maand uit op een teveel betaald bedrag van €50,-! en dat zal uiteraard retour moeten!

Uit wat er tot nu toe hier zoal is gezegd. maak ik op dat er –in het kader van de migratie- hard gewerkt wordt en er gecorrigeerd zal worden op de volgende nota en ik hoop dat dán alles -wat nu onduidelijk is en scheef zit-, rechtgetrokken zal zijn.