Los bericht bekijken
  #6  
Oud 19 september 2008, 11:53
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blomen Bekijk bericht
De nieuwe boot iedere keer als ik hem opstart dat is bijzonder lastig.
Dat is bewust zo gemaakt omdat als hij 'uit' staat hij veel minder stroom gebruikt dan de meeste ontvangers. Wil je dat niet, dan kun je hem aan laten staan. De meeste andere ontvangers gebruiken in 'standby' niet veel minder energie dan in de 'aan' stand.

Citaat:
De Source knop kan ik niet meer gebruiken om snel te wisselen van analoog naar digitaal beeld. Trouwens het digitale beeld verschilt niets of zeer weinig van de decoders.
Komt vermoedelijk omdat je nu via HDMI kijkt ???
Dat omschakelen werkt bij mijn TV alleen via SCART en inderdaad niet via HDMI, maar da's dus een feature van je TV in dat geval. Het beeld van de IR-FOX is ook wel goed, maar het beeld van de 5000 is op de HD kanalen toch echt een stuk mooier. Als je geen verschil ziet op HD uitzendingen is er denk ik iets mis met de instellingen van je TV of van de 5000.

Citaat:
Dan het geluid ga ik van digitaal naar analoog kijken staat het geluid veel harder.
Weet je zeker dat je dan het volume van de 5000 op maximum hebt staan? En kun je niet iets in je TV instellen bij de HDMI geluidsinstellingen?

Citaat:
Gisteren nog snel wat gelezen over de timer, ik had deze zo ingesteld dat hij vanmorgen om 7.00 uur aan moest staan op RTL7.
Vergeet het maar.
hmmm ik gebruik de timer niet echt, maar net nog even getest en ingesteld zodat hij 5 minuten nadat ik hem uitgezet had moest inschakelen en dat deed hij gewoon. Ik zal dat nog eens wat vaker testen.

Je gebruikt toch wel de timer uit het menu waar je ook de systeeminstellingen doet toch ?? Niet de EPG timer, die is voor andere doeleinden (opnemen als de ontvanger al aan staat)
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....