Los bericht bekijken
  #29  
Oud 19 september 2008, 11:15
Vos1's schermafbeelding
Vos1 Vos1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Locatie: Appingedam/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee3200
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De betreffende afdelingen zouden op de hoogte gebracht worden om hier meer aandacht aan te schenken.

Maar nog even terug naar je eerste post waarin je schrijft dat je 80 euro voor een digitale ontvanger betaalt hebt volgens je factuur. Weet je dit heel zeker ? Want bij de meeste mensen staat de ontvanger weliswaar op de factuur, maar is er ook een zelfde credit-bedrag aanwezig zodat je in de praktijk niets betaalt. Op zich is dat een prima manier, zodoende weet je dat het verwerkt is.

Laat nog even weten hoe dat nu zit op je factuur (dus niet alleen een opmerking van de helpdesk als je zelf de factuur nog niet gezien hebt). Moet je wel de ontvanger betalen en is dit niet terecht (wat zo lijkt) stuur me dan via een PB even wat meer gegevens dan kan ik dit ook bij onze contacten naar binnen schieten.
De factuur kon ik pas inzien nádat ik mijn eerste post had geplaatst. De €80,90 (om precies te zijn) die van de rekening was afgeschreven, zou voor de decoder+smartcard zijn, werd mij telefonisch medegedeeld. (Die mededeling klopt -naar nu blijkt- dus niet!) Het verloop van dat gesprek -tussen mijzelf en een medewerkster- staat in m'n eerste post. Op de daadwerkelijke factuur staat nu een bedrag van €79,- vermeld voor de decoder+smartcard en dat bedrag vind ik niet terug bij "kortingen en correcties".