Discussie: Klacht: Ziggo opzeggen nachtmerrie!!!
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 september 2008, 09:50
gert42's schermafbeelding
gert42 gert42 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2008
Locatie: volendam multikabel
Ziggo Internet: easy
DTV: -
Berichten: 6
Thumbs down Ziggo opzeggen nachtmerrie!!!

Omdat ik na de overgang naar Ziggo continue klachten heb gehad met internet, heb ik getracht de helpdesk te bellen. Dit is in drie weken tijd NIET gelukt. We schrijven juni en juli...Uiteindelijk had ik iemand en zou er een monteur komen op 28 augustus. Twee maanden een knudde verbinding en pas op 28 augustus zicht op hulp.
Toen was ik het zat.
Daarna heb ik online opgezegd, maar ik heb ook een brief gestuurd op 26 augustus omdat ik er geen vertrouwen meer in had. Voor alle zekerheid...
De monteur ook afgezegd. Maar wie stond er op de stoep? De monteur! Hij heeft het modem meegenomen en gaf mij geen ontvangstbewijs.
Daarna heb ik niets meer gehoord, dus op 2 september heb ik een aangetekende brief gestuurd met als onderwerp opzegging per 15 september, het modem dat is gertourneerd en het storneren van eventuele facturen.
Je snapt het al, ik krijg gewoon een factuur! Geen antwoord!
Vandaag weer de helpdesk gebeld, 21 minuten nmaar dat kl*&e muziekje geluisterd, 2 euro kwijt en pats! verbinding verbroken door Ziggo!
Ik stuur vandaag nogmaals alle brieven die ik al gestuurd heb op, met hun standaardformulier, storneer alles en schakel zoals gezegd in mijn aangetekende brief op 23 september mijn rechtsbijstand in.
Ik ben het zat zo onbeschoft behandeld te worden!
Wellicht kan via dit forum contact opgenomen worden door Ziggo? Wellicht kan de Moderator mij hiermee helpen.

Mijn klantnummer is 12095574
Dat zou mooi zijn...
Ik ben in staat naar Groningen te rijden om eens een mens te zien te krijgen en dit drama eindelijk eens af te sluiten.
Ziggo? Nooit weer!!!!!!