Los bericht bekijken
  #25  
Oud 19 september 2008, 09:36
Vos1's schermafbeelding
Vos1 Vos1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Locatie: Appingedam/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee3200
Berichten: 43
Standaard

Uiteraard ga ik niet akkoord met de opmerking van een medewerkster dat ik moet gaan betalen voor een product wat me bij de aanmelding gratis is aangeboden. Zelf wist ze het niet precies hoe dat nu zat, maar een superieur had haar dat bij navraag- medegedeeld..

Bij mn aanmelding is door mij duidelijk onze bestaande situatie omschreven en bovendien heeft de medewerker daar zelf k nog eens uitvoerig naar gevraagd en daarbij aangeboden de opzegging van mn bestaande abonnement bij KPN te regelen.
De afsluitende mededeling dat ik binnen zo'n 10 werkdagen het installatiepakket mt daarbij de gratis decoder+smartcard tegemoet kon zien, laat dan aan duidelijkheid toch niets te wensen over!

Waar ik mij in toenemende mate aan erger, is het feit dat verschillende medewerkers t.a.v. van hetzelfde onderwerp met een hl verschillende uitleg komen en dt werkt flinke verwarring in de hand. Ok, dat er migratieproblemen zijn, daar heb ik begrip voor en dat alles nog niet goed op elkaar is ingewerkt snap ik ook, maar als medewerkers bij de klantenservice voorlichting geven -waar je op moet kunnen vertrouwen- mag je er toch vanuit gaan dat ze zlf wl op de hoogte zijn van de gang van zaken in hun bedrijf. Mijn ervaring is dat dt dus kennelijk niet zo is.
Wat dat betreft heb ik k nog een opmerking over het in bezit hebben van meerdere smartcards: bij navraag verzekerde een medewerker me, dat daarvoor gn kosten worden berekend: "Er zijn klanten met wel drie kaarten en daar berekent Ziggo niets voor" .aldus die medewerker.
Op mijn meest recente nota staat nu wl 10,- berekend voor een smartcard...hetgeen wederom haaks staat op de voorlichting die ik heb gekregen.... De uitleg was, dat de kaart gratis is, maar dit administratiekosten zouden zijn, terwijl je even later van een ander hoort dat zon kaart niet gratis is! Om gek van te worden!
Je vraagt je onderhand wel af, wie bij Ziggo nou wl weet hoe het echt zit?