Los bericht bekijken
  #28  
Oud 17 september 2008, 21:31
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Ook bij mij zijn de bedragen voor zowel tv basis als digitaal plus pakket voor oktober al afgeschreven, op resp 15 en 17 sept. Het schuift weer steeds verder naar voren. In juli werd er nog op de 24e geincasseerd, in augustus op de 21, en nu 17. En dat terwijl bijv. de factuur voor tv digitaal nog niet eens beschikbaar is.

Terwijl ik mijn salaris voor september nog niet binnen heb, moet ik al wel Ziggo gaan betalen voor oktober. Vooruit betalen heb ik geen probleem mee, maar straks betalen we maanden vooruit.

Deze manier van handelen is ronduit onfatsoenlijk (geen ramp, maar wel onfatsoenlijk). En geeft weinig vertrouwen. Ik weet nu wel zeker dat ik telefoon en internet niet aan Ziggo moet gaan toevertrouwen.

Je zou haast gaan denken dat Ziggo zover in de schulden zit dat ze geen geld meer hebben om de salarissen van september te betalen, en dat ze daarom de klanten nu al voor oktober laten betalen. Als ik Ziggomedewerker was zou ik maar eens in de gaten gaan houden of het geld wel binnenkomt.
Dit verhaal klopt. Ook bij mij is het abo-geld er al af. Maar ik zie dat jij ook in het @home-gebied zit? Kan dit te maken hebben met de migratie naar Ziggo dat dit eerder gebeurd omdat de volgende maand alles via de systemen van Ziggo loopt

Hoe dan ook ben ik het niet eens met de gang van zaken. Ook bij mij was het salaris nog niet bijgeschreven en ook ik had niet gerekend op deze afschrijving waardoor ik onverhoopt rood kwam te staan. Nu heb ik best spaarcenten achter de hand, maar ik vind dit toch wel weer getuigen van roekeloosheid. Waarom krijgen de @home-klanten geen bericht hierover waardoor je geinformeerd bent? Overigens zit ik er zelfs over te denken de boel te storneren. De afschrijving is gewoon twee weken te vroeg!