Los bericht bekijken
  #11  
Oud 17 september 2008, 18:43
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kabab Bekijk bericht
Dan kan ik natuurlijk overwegen, het beeld dat ik wilde heb ik nu inmiddels wel natuurlijk en die Hirschmann kabels zag ik hangen zijn vrij prijzig maar dan heb je ook wat natuurlijk!
Ik wilde alleen melden dat het bij mij een extreem geval is aangezien ik nu 2 versterkers aangesloten heb.
Maar die vraag over het signaalsterkte bij de optie installatie, zou die helemaal 100 % vol moeten raken?
Eigenlijk is het vreemd dat je met 7 meter kabel uberhaubt een versterker (2 dan nog wel) nodig hebt. Er lijkt me dan nog steeds iets niet lekker te zitten, of een connector die niet goed aangesloten zit of een aansluitdoos op de slaapkamer die niet goed is, of de korte kabels van aansluitdoos naar TV die niet goed zijn.

Maar je moet wel echt zeker maken dat het signaal wat bij je in huis binnenkomt goed is. Het is nogal lastig, maar ik zou toch eens proberen om zonder versterkers een TV of je digitale ontvanger aan te sluiten met een zeer kort kabeltje direct op het AOP in de meterkast. Is je signaal daar ook niet goed en storingsvrij dan moet je Ziggo bellen. Is het daar wel goed dan zou ik toch die stekkers aan de kabel eens controleren of doormeten of er geen sluiting tussen afscherming en binnenkern zit bijvoorbeeld (of een ander probleem).
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....