Los bericht bekijken
  #5  
Oud 17 september 2008, 15:21
Kabab's schermafbeelding
Kabab Kabab is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Leimuiden / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / Ubee
DTV: Humax iDHR 5200
Berichten: 23
Standaard

Ik heb inmiddels (goed) beeld, maar ben het eigenlijk nog steeds niet helemaal eens met de manier waarop.
Ik heb dus op de slaapkamer alle kabels nagelopen en er is dus niks bijzonders te vinden, alles zit gewoon goed aangesloten en alle kabels zijn ook gewoon in orde.
Nu heb ik dus een versterker aangeschaft van het merk Hirschmann op 'jullie' advies en die oude Buco versterker dus verwijderd, op dat moment werd het signaal van Ned 1 t/m 3 een stuk minder en het Eredivisie kanaal was nog exact zoals hiervoor. Dus het leek erop dat die Hirschmann versterker nog minder functioneerde dan die Buco.
Aangezien ik die versterker dus nu nog over had heb ik die boven er maar tussen gehangen om te kijken of het met 2 versterkers nog wat op leverde, en tot mijn verbazing heb ik nu dan wel goed signaal.
Wel vreemd aangezien er ook al werd gezegd dat ik eigenlijk zonder versterker met 7 meter kabel ook een goed signaal zou moeten hebben en nu heb ik dus 2 versterkers nodig.
Ik heb trouwens nog 1 vraag, als ik in mijn decoder bij installatie kijk bij signaalsterkte (zowel 1e als 2e tv) staat deze balk op zo'n ongeveer 85 % gevuld, is dit normaal?