Los bericht bekijken
  #3  
Oud 17 september 2008, 11:00
Belmij's schermafbeelding
Belmij Belmij is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 mei 2008
Locatie: Bovenkarspel Ziggo
Ziggo Internet: Z3 Ubee zonder WIFI
DTV: Samsung TV UE40F6740 met Smit CI+V1.3/1x Humax 5200C/1x Humax 5400C
Berichten: 172
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MartijnB Bekijk bericht
Hier precies hetzelfde. Even de kamer opnieuw ingericht, dus stekker er uit (ongeveer half uurtje, als niet korter). Stekker er weer in, apparaat 'dood', op 3 knipperende ledjes na.

Ik lees hier veel problemen waarbij de drie ledjes branden - ga er vanuit dat het in die gevallen niet om knipperende maar constant brandende ledjes gaat. Kan iemand dat bevestigen?

Ik heb de kast net even open geschroefd om te kijken of er zoals bij velen 1 van de condensatoren zichtbaar kapot is (bol staat), maar er is niks te zien. Wel valt me op dat mijn zekering helemaal dof wit is - ziet de zekering (direct onder de aan/uit schakelaar aan de achterzijde) er altijd dof wit uit?

Apparaat zou in december 2 jaar oud zijn, beetje te jong dus om kapot te gaan . Vraag me af of het wel waard is het ding voor zeg 100 euro te laten repareren ... Iemand advies?
Ik heb laatst hetzelfde probleem gehad en ben er mee naar de leverancier gegaan met de mededeling dat het apparaat een langere levensduur moest hebben als een jaar. Volgens de wet dient er een deugdelijk apparaat geleverd te worden met een langere levensduur als een jaar. Je hebt ook niets te maken met de fabrieksgarantie, er is namelijk een overeenkomst gesloten tussen de winkel en jou. Ik kreeg van mijn leverancier een nieuwe. Heb wel medegdeeld dat dit euvel een constructiefout is van de fabrikant onder overlegging van alle artikelen over dit euvel. Zie de volgende link: http://www.kieskeurig.nl/review/6678...5A00349994.htm

Laatst gewijzigd door Belmij; 17 september 2008 om 11:27