Los bericht bekijken
  #51  
Oud 16 september 2008, 21:06
thur's schermafbeelding
thur thur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: IJmond/Casema
Ziggo Internet: Alles in één basis
DTV: Samsung SMT-C7140B
Berichten: 19
Standaard

Ik heb me net speciaal aangemeld om te reageren.

Ik zit met exact hetzelfde probleem. Online aangemeld voor een Alles-in-één pakket (ik had reeds internet en televisie) met gratis installatie en gratis decoder... e-mailtje gekregen met de dank voor mijn bestelling en dat ik een bevestigingsbrief zou krijgen. Ik koos voor nummerportering (ik moest mijn telefoonnummer invullen en persoonsgegevens) want dat KPN telefoonnummer bestaat immers ook al 30 jaar.

Een weekje later gebeld om de installatieafspraak te checken via de computer van de klantenservice. Vervolgens kreeg ik dan 4 dagen voor de installatiedatum pas de échte bevestigingsbrief met een NIEUW telefoonnummer. Diezelfde dag gebeld, het was foutief opgevoerd, maar kon zo vlak voor de installatieafspraak niet meer afgezegd of gewijzigd worden.

Het advies van de vriendelijke medewerker was om na de installatie nummerportatie aan te vragen via de klantenservice en dan zou alles alsnog goedkomen. Ik heb dus na de installatie (een kwestie van het oude modem losdraaien en het nieuwe modem aan te draaien) weer gebeld en om een portatieformulier gevraagd, de (weer al vriendelijke) medewerker las het relaas en zou het opsturen. Opgelost, dacht ik.

Van het weekend, 2 weken later gebeld, maar de klantenservice was dicht in verband met een update of iets dergelijks van de administratieve systemen.

Vandaag nogmaals gebeld met de vraag waar mijn formulier bleef. Deze keer vertelde de medewerker dat het helemaal niet kon. Het Alles-in-één pakket moest worden opgezegd en weer opnieuw worden aangevraagd, ik zou zonder telefonie en zonder internet komen zitten. Hoe lang, dat kon de medewerker met niet vertellen. Televisie zou niet wegvallen, maar ja...

Zo lastig kan nummerportatie toch niet zijn? *zucht*
What to do, what to do? Advies?
M.v.g.,

Laatst gewijzigd door thur; 16 september 2008 om 21:08 Reden: info