Discussie: Aanmelden smartcard
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 16 september 2008, 00:19
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groengele Bekijk bericht
Ik dacht ik open maar geen nieuwe topic, maar dus ik heb een smartcard die ik bij mn ouders thuis gebruikte maar die stond op hun adres geregistreerd mischien ook hun naam, maar ik gebruik hem nu een tijdje in mn eigen woning, maar nu wil ik hem op mijn naam en adres want ik extra pakketten bestellen,en ik moet uiteraard zelf betalen. dus kan ik mn smartcard op mijn naam en adres zetten zonder gedoe van dat ik het abonement van mn ouders op moet zeggen ofzo? want ik ken ziggo, en hoe meer dingen veranderd moeten worden, hoe meer er mis gaat, dus ik wil geen nieuwe abbonementen en oude opzeggen ofzo, ik wil gewoon mn smartcard op mijn naam en mijn adres hebben. kan dit?
Ja dat kan. Eerst zal de smartcard (per direct) opgezegd moeten worden onder het adres van je ouders. Meestal 48 uur daarna kan de smartcard dan weer geactiveerd worden onder je eigen adres.

Als je contat opneemt met de klantenservice en je vertelt wat er moet gebeuren, zullen zij dit in orde maken. Echter doordat er meestal minimaal 48 uur tussen deze twee handelingen zit zal de klantenservice-medewerker een 'taak' aanmaken naar de orderverwerking afdeling. Zij zullen die taak meestal pas na ongeveer een week oppakken, waardoor jouw activatie vrij lang zou duren.

Het best is dus om te vragen om je smartcard per direct op te zeggen (wel even uitleggen waarom) en dan zelf ongeveer 48 uur later de smartcard onder je eigen adres weer aan te vragen.