Los bericht bekijken
  #61  
Oud 15 september 2008, 23:26
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bert81 Bekijk bericht
is het niet verstandig ziggo om de freq. te wijzigen nu zijn het lage ruil ze om voor hoge. want is het niet zo dat eredivisie life in een hoop huishoudens op het tweede toestel verder weg wordt bekeken met als gevolg dat de verbinding/aansluiting altijd minder is en dat je bij een lage uitzend freq. altijd gevoeliger bent voor storing.
zelf heb ik op mijn eeerste tv dicht bij de hoofdaansluiting geen storing en haal ik het kaartje (wat ook irritant is) eruit en plaats hem in het tweede toestel dan is eredivsie life niet om aan te zien en dat terwijl ik op dat toestel het meeste naar voetbal zal moeten kijken voor de vrede in huis b.v.
conclusie zeg eredivisie life maar weer op want zo heb ik er niks an.
Het is een misvatting dat deze frequenties veel gevoeliger zijn dan hoge frequenties. De frequenties die 'gevoelig' waren voor 'slechte contacten' zijn van oudsher kan 2 en 4, deze kanalen worden al jaren niet meer gebruikt. De frequenties 162 en 170 leveren verder veel minder demping op dan hoge frequenties. Een coax 12 geeft ~ 12 dB demping / 100m bij 230 Mhz, bij 860 MHz is de demping opgelopen tot ~ 24 dB. Als 162 en 170 slechter zouden zijn dan zouden de analoge kanalen in de VHF (band III) ook al jaren slecht zijn. Interferentie met andere ethergebruikers vindt vaker plaats bij frequenties voor band III.