Los bericht bekijken
  #36  
Oud 15 september 2008, 13:31
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Eh... wat heeft de MGV hiermee te maken ??
Verwacht je dat wij nu voor jou gaan bellen terwijl je verder geen gegevens doorgeeft op het forum? Geen idee wat voor problemen jij hebt, of waar jij woont (je hebt geen gegevens in je profiel staan wat we kunnen zien).

Er zijn inderdaad wat meldingen van mensen die de snelheid op de newsserver niet halen, da's een bekend probleem waar Ziggo nog geen oplossing voor heeft.

Blijkbaar heb jij een probleem met je aansluiting die de snelheid niet haalt, maar of dat een generiek probleem is in jouw gebied valt niet op te maken uit je berichten.

In elk geval moet je de helpdesk bellen en je modem na laten kijken, dat kunnen ze op afstand doen. Als dat goed is (signalen) en je vertelt er bij dat je dit al langer hebt en dat er met je eigen installtie niets aan de hand is volgens de monteurs (dat moeten ze in het klantensysteem terug kunnen vinden) zullen ze vermoedelijk wel dieper gaan graven of het een generiek probleem in je wijk of omgeving is. Maar als je het niet meldt gaat niemand iets doen vrees ik.

Als er een generiek probleem in een bepaald gebied is kunnen we als MGV wel navragen bij Ziggo of dit bekend is en wat ze er aan gaan doen, maar eerst zul je toch wel zelf wat actie hiervoor moeten ondernemen en kijken of het een algemeen probleem is of toch iets met je modem.
dit topic gaat niet over "newsserver problemen", ik geef dan ook duidelijk aan dat ik "dezelfde" problemen ondervind als de OP.
al vanaf vrijdag heb ik die [zelfde] problemen.


wat de MGV hier mee te maken heeft?
de helpdesk verwijst mij regelmatig naar de MGV [forum] als men er daar niet uitkomt,dat heeft de MGV er dus mee te maken.

het topic onderwerp geeft mijn locatie al aan.
uit de bijdrages is makkelijk te begrijpen dat het om heel omgeving Alkmaar gaat en het dus niet 1 postcode gebied betreft,dus ik snap uw opmerking niet helemaal.

ook had u kunnen lezen dat ik er al melding van gemaakt heb,maar dat men alleen geen tickets aan kon maken vanwege werkzaamheden aan het systeem.

of is het soms de bedoeling om met mij een off topic discussie aan te gaan omdat ik in mijn irritatie over de gang van zaken ook de MGV noem?