Los bericht bekijken
  #1  
Oud 15 september 2008, 13:06
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.438
Standaard Noordhollands Dagblad: De Grote Telecomenquête

Noordhollands Dagblad: De Grote Telecomenquête

Citaat:
Hij doet het niet!

Gepubliceerd op 14 september 2008, 20:20

Bij de ombudsredactie rollen onevenredig veel klachten binnen over telecomaanbieders. Tijd om daar eens extra aandacht aan te besteden.

Veel klagers hebben al een heel lange weg achter de rug voordat ze zich bij ons melden. Ze mailden vaak aan hun telecomaanbieder, hingen ellenlang telefonisch in de wacht, kregen talloze beloften en zagen die even zo vaak niet nagekomen worden.

In lange bijlagen die ons worden toegestuurd komen alle wanhoopspogingen voorbij van de klant om het probleem op te lossen. Veelal is het na onze tussenkomst snel opgelost En dan krijgen wij de verlossende mailtjes: ,,Het wonder is geschied. Ze hebben betaald.’’ Of: ,,Door uw tussenkomst was het probleem in enkele uren opgelost.’

Middels een enquête willen we de klachten en de geboden oplossingen in beeld brengen. Het sterkt ons in onze onderhandelingen met de telecombedrijven. Heeft of had u een klacht over een telecomaanbieder? Vul dan voor 1 oktober de grote telecomenquête in. Eind oktober doen wij dan verslag van de uitkomsten.