Los bericht bekijken
  #20  
Oud 14 september 2008, 12:29
nieuweziggoman's schermafbeelding
nieuweziggoman nieuweziggoman is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2008
Locatie: Boxtel/@home
Berichten: 31
Standaard

wat ik bedoel is het volgende:

vroeger had ik internet van @home. Toen ook telefoon van @home genomen. En dus verviel KPN. Door de telefoon vertelde de @home medewerker dat ik een proefperiode had en als ik het niet wilde dan zou @home het weer aansluiten op het kpn netwerk op @home's kosten (zou eigenlijk al een belletje moeten rinkelen).
Jammer genoeg werkte die telefoon dus niet en moest ik met mobiele telefoon (dure belletjes!) contact opnemen met de helpdesk die me altijd minimaal 20 minuten in de wachtrij liet staan. Telefoon van @home heeft nooit gewerkt (bijv. werd het heel rustig want mensen konden mij niet bellen) en heb ik het weer opgezegd. Met het gevolg dat ik weer kpn mijn telefoon met aansluitkosten moest laten aanleggen. Want ik belde @home dat de medewerker door de telefoon zei dat de kosten voor @home waren. "wie was die medewerker? Dat is niet waar, dat staat nergens" etc.
Dus gewoon 1 extra kostenpost met 0,0 resultaat.

En Ziggo is opvolger van @home, dus laat ik deze mooie aanbiedingen van Ziggo aan mij voorbijgaan en alleen kiezen voor het noodzakelijke gedeelte, het kabeltvgedeelte, wat voor Ziggo ook al een uitdaging genoeg is om goed te regelen.