Los bericht bekijken
  #4  
Oud 13 september 2008, 20:52
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kabab Bekijk bericht
Bedankt voor je snelle reactie.

We hebben goede kabels van Hirschmann. De korte kabels van enkele centimeters zijn met al bevestigde connectoren en de lange coaxkabel is aan weerzijde voorzien van Hirschmann IEC pluggen.
De omschrijving op de splitter: "Tradec C.T.U.-04 Data in/out 5-60 MHZ - 5-1000 MHZ."
De versterker is een tweeweg van het merk Buco.

Ik heb werkelijk geen idee of dit de juiste kwaliteit apparatuur is, maar dit kan jij me ongetwijfeld wel vertellen.
De aansluiting zit zo als jij het omschreven hebt.

Alvast bedankt!
Die versterker (Buco) zou misschien je probleem kunnen zijn, maar het kan ook zijn dat er "iets" mis is met je kabels naar boven, de aansluitdoos daar of het kabeltje boven naar je TV/digitale ontvanger.

Als het maar 7 meter is, dan moet je zonder de versterker ook nog een goed beeld hebben, dus als test kun je misschien eens proberen om de kabel van de slaapkamer in zijn eentje aan te sluiten en te kijken hoe het signaal dan is. Is het dan ook heel slecht, dan zou ik die keten eens goed nakijken: zitten alle stekkers goed, geen draadjes van de afscherming die tegen de kern komen, is de aansluitdoos goed aangesloten, kabeltje naar de tv nog goed enzovoorts.

Is dat allemaal goed en het wordt slechter met de versterker/splitter ertussen, dan weet je dat het probleem daar zit en moet je een goede (hirschmann bijvoorbeeld) kopen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....