Los bericht bekijken
  #1  
Oud 13 september 2008, 16:50
Kabab's schermafbeelding
Kabab Kabab is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Leimuiden / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / Ubee
DTV: Humax iDHR 5200
Berichten: 23
Standaard Hoe het beste aan te sluiten?

Ik heb hier het volgende probleem, op mijn 2e tv in huis is het signaal van het kanaal van de eredivisie dusdanig slecht dat er om de zoveel seconde een foutmeldings code met E48 in mijn beeld verschijnt.
Vandaag even contact gezocht met Ziggo en deze melden mij dat het signaal bij mij thuis te zwak is op mijn 2e tv aangezien er geen storing is bij mijn tv beneden waar de kabel dus binnen komt.

Ik zal eventjes de situatie uitleggen.

Beneden komt bij ons het kabelsignaal binnen, dit is een aansluitdoos met maar 1 uitgang. Deze gaat vervolgens naar een splitter (20 cm kabel) vanuit deze splitter gaat er 1 kabel naar onze Motorola Modem voor het internet en deze splitter zit dan bevestigd in een versterker.
Deze versterker heeft 2 uitgangen, 1 kabel (20 cm) gaat vervolgens naar een wandcontactdoos die dus vervolgens het signaal afgeeft voor tv/radio voor de tv beneden.
De andere uitgang op die versterker gaat een kabel (7 á 8 meter) naar boven waar deze uiteindelijk dus ook uitkomt in een wandcontactdoos en het signaal voor tv/radio afgeeft voor de 2e tv in huis.
Op deze 2e tv wordt er via een Samsung HD decoder HR360 gekeken, hier was tot dusver alleen slecht tot geen signaal bij de kanalen ned 1,2 en 3 wat natuurlijk al best vervelend was maar ik nog wel mee kan leven.
Nu heb ik sinds 30 augustus ook de beschikking over het Eredivisielive kanaal maar zoals aan het begin al aangeven kan ik hier dus op deze 2e tv in huis niet naar kijken vanwege het continue wegvallen van het signaal.

Zit het soms dan toch niet goed aangesloten bij mij in huis?

Ik zou graag advies krijgen.