Los bericht bekijken
  #46  
Oud 13 september 2008, 15:09
Ziggo Webteam_Geoffrey's schermafbeelding
Ziggo Webteam_Geoffrey Ziggo Webteam_Geoffrey is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paullus Bekijk bericht
Ik dacht echt dat de boel nu eindelijk eens goed zou worden opgelost.
Vandaag heeft mijn moeder echter een pakket brieven gekregen dat ze 70,= moet gaan betalen voor een monteur die langs zou komen.

Wat ik echter begrepen heb van "Saywhat" is dat ik de activatie van het modem kon doorlopen aanstaande maandag. Dan zou de boel moeten werken.
Geen woord over een monteur en zeker niet over 70,=.
De brieven reppen wel over het goede telefoonnummer, dat is dus goed, maar er staat ook in dat er een ander modem nodig is terwijl er net een goed werkend modem staat.
Kortom: erg vaag en vreemd.

Ik snap inmiddels dat de fout van de nummerportatie alleen opgelost kan worden door mijn moeder opnieuw op te voeren als klant, maar er is gewoon geen monteur nodig.

Overigens zou ik het eerder netjes vinden als Ziggo mijn moeder eens wat tegemoed komt bij deze slepende kwestie in plaats van extra kosten te berekenen...
Dit zal wel over een installatiemonteur gaan vrees ik.
Wat precies de bedoeling is kan ik niet helemaal uit de tekst halen, behalve hetgeen betreft wat de klant wil en dat is een werkende verbinding, telefonie en een geactiveerd modem.
Zo ver ik meen is daar geen monteur voor nodig. Dus over de kosten mag u contact met Ziggo voor opnemen. Want als het onnodig is, dan moet die afspraak afgezegd worden.