Los bericht bekijken
  #1  
Oud 13 september 2008, 11:51
Sloot's schermafbeelding
Sloot Sloot is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2008
Locatie: Den Haag - Casema
Ziggo Internet: Alles In 1 Extra - Motorola SBV5121E
DTV: 2x Samsung DCB-H360R + 1x Humax IR-FOX C
Berichten: 37
Standaard UPC kondigt maandag abonnement aan van 120 Mbps

UPC zal komende maandag twee nieuwe internetabonnementen introduceren voor klanten in Amsterdam. De snelste daarvan heeft een downloadsnelheid van 120 Mbps.

Het duurste Amsterdamse abonnement zal 85 euro per maand kosten. Het goedkopere abonnement kost 50 euro en heeft een downloadsnelheid van 60 Mbps. Over de uploadsnelheden is nog niets bekend. De abonnementen kunnen vanaf maandagavond worden besteld bij de telefonische klantenservice van UPC. Over abonnementen in het verzorgingsgebied van UPC buiten Amsterdam is nog weinig bekend, maar de onlangs doorgevoerde snelheidsverhogingen daarvan zullen maandag ook officieel bekend worden gemaakt.

UPC wil de details van de nieuwe abonnementen nog niet bevestigen. "Wij gaan maandag een grote aankondiging doen over deze abonnementen", aldus woordvoerder Ronald Sutmuller. "Dat lijkt me ook het moment om alle details te bevestigen en uit te leggen." De klantenservice van UPC noteert al namen en nummers van geïnteresseerde klanten. "Een soort voorinschrijving", aldus Sutmuller.

De nieuwe abonnementen zijn de eerste op basis van docsis 3.0, waarmee UPC sinds november vorig jaar aan het testen is. Met de derde versie van docsis zijn theoretische downloadsnelheden mogelijk tot 160 Mbps, de uploadsnelheden kunnen oplopen tot 120 Mbps. Ook Ziggo is bezig met nieuwe abonnementen op basis van docsis.