Los bericht bekijken
  #1  
Oud 12 september 2008, 19:20
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard arte en het gesprek naar z1

Citaat:
ARTE en Het Gesprek nu zonder meerkosten digitaal beschikbaar
vrijdag 12 september 2008
Ziggo verplaatst ARTE en Het Gesprek van Z2 naar Z1
Telecommunicatiebedrijf Ziggo vervangt de komende maanden de analoge zender ARTE door een andere zender. Dit gebeurt mede op verzoek van ARTE die er voor gekozen heeft alleen nog digitaal beschikbaar te willen zijn. Omdat de verschillende programmaraden mee bepalen hoe het analoge pakket samengesteld is, gebeurt de vervanging in fases per regio.
Om ARTE beschikbaar te houden voor een groot publiek heeft Ziggo de digitale versie van de zender van het Z2 RTV-pakket verplaatst naar het Z1 RTV-pakket. Z1 is het abonnement dat alle Ziggo-abonnees hebben en waartoe naast circa 30 analoge kanalen ook ruim 60 digitale kanalen behoren. Tegelijk met deze wijziging is ook de zender Het Gesprek verplaatst van het Z2-pakket naar het Z1-pakket. Hierdoor zijn zowel ARTE als Het Gesprek voor iedereen met een digitale ontvanger zonder extra kosten te ontvangen in het Z1-pakket. ARTE is te bekijken op digitaal kanaal 610 en Het Gesprek op digitaal kanaal 208.
Over Ziggo
Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 3,3 miljoen huishoudens, waarvan 1,4 miljoen breedband internetklanten, 1 miljoen afnemers van digitale televisie en 750.000 telefonieabonnees. Producten en diensten voor de klein- en grootzakelijke markt betreffen zaken als telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied – met sterke regionale bases – strekt zich uit over heel Nederland.
Meer informatie over Ziggo: http://corp.ziggo.nl

dit is goed nieuws