Los bericht bekijken
  #75  
Oud 12 september 2008, 18:01
acrouwe's schermafbeelding
acrouwe acrouwe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 september 2008
Locatie: hoorn
Berichten: 1
Standaard lukt niet

Ik heb nu al 2 x opgezegd via die link in 5 maanden.
Eerste keer deden ze alsof ze niks vonden.
Toen de 2 maanden vertraging maar voor lief genomen en nogmaals opgezegd. Nu kreeg ik een standaard mail bevestiging dat het behandeld zou worden.
Een maand lateer stuur ik weer een bericht via ziggo.nl met waarom ik nog aangesloten ben.
Krijg ik een mail dat het moeilijjk opzeggen is met telefonie te houden.
Onzin, heb al 2 x opgezegd, en heb dat nooit vermeld zo. Ik heb 2 x wijzigingsformulier gebruikt en 2 x aangegeven compleet op te zeggen en dus terug te gaan naar z1, en dan krijg ik na 2 weken zo een wazig antwoord over telefonie. Hun formulier werkt niet, zit nu al 5 maanden bij een andere provider en krijg het maar niet opgezegd. Ik gebruik hun formulier, vraag het via hun regels aan, en dan doen ze net alsof ze het niet hebben en gaan ze komen met antwoorden die helemaal niet slaan op wat ik gevraagd heb.
Ik wil niet opzeggen, dat waas niet de vraag, telefonie wilde ik ook gewoon kwijt, net zoals hun formulier beloofd, ik heb gewoon al 2 x opgezegd en er gebeurt gewoon niks. Hun systeem werkt niet, het moet maar voor de rechter komen denk ik, want dan mogen zei hun criminele gedrag verklaren van een site in de lucht, die het gewoon niet doet, en dan maar geld blijven vragen.
Ben in staat ondertussen om daar even op bezoek te gaan.