Los bericht bekijken
  #26  
Oud 12 september 2008, 09:19
grizzler's schermafbeelding
grizzler grizzler is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / Casema (Orange)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Crichton Bekijk bericht
Volgens mij hebben ze weer een nieuwe ip reeks in gebruik genomen en klopt de routering van / naar dit netwerk voor geen meter....

In het verleden heb ik ook al eens zo iets meegemaakt.

Ik ben ex-orange klant en ben blijkbaar nu half-en-half gemigreerd maar denk je dat ze je hierover officiel informeren ? No way dus..

Volgens mijn gegevens heb ik nu Internet Z3 terwijl er ergens anders staat
Orange Cable Premium. Ook kan ik sinds vandaag niet meer bij pop.online.nl, daar haalde ik mijn email van op.
Nu ben ik gedwongen om webmail te gebruiken...

Oh wel, we zien wel wanneer Ziggo eens het fatsoen kan opbrengen om zijn klanten op de hoogte te houden van wat ze allemaal met je aan het doen zijn en niet van te voren al denken dat we niks weten en het dus wel aan ons zal liggen als iets niet werkt.
Inderdaad, de communicatie is weer niet geweldig geweest. Ik heb vorige week zaterdag wel een brief gekregen over de werkzaamheden ('In principe merkt u niets van onze werkzaamheden...'), maar die was veel te algemeen. Gelukkig had ik, toen de verbinding maandagavond ineens wegviel en vervolgens geen enkele server meer te vinden was, de tegenwoordigheid van geest om over te stappen op de oude nameserver van Casema (mijn PC's gebruiken geen DHCP en hebben dus handmatig ingestelde nameservers).

Gek genoeg accepteert de SMTP-server van Orange/Online nog steeds mijn uitgaande mail (en smtp.casema.nl doet dat nu ook). Ook kan ik hun POP3-server nog steeds benaderen.
Wat gebruik je voor mail client? Kan het zijn dat die door de wijziging van de nameserver het IP-adres van pop.online.nl niet meer kan vinden?