Los bericht bekijken
  #6  
Oud 10 september 2008, 21:38
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DonaldDuck Bekijk bericht
Nog niet getest of de radio werkt. Maar ik heb welliswaar WEDEROM problemen met de digitale televisie. RTL4, blokvorming/storend beeld. En dat *** tijdens voetbal! Het is niet om aan te zien. Ik laat die monteur *** nog een keer komen, en wel totdat de boel het fatsoenlijk doet.

*** mod : hou het zelf svp dan ook fatsoenlijk.
Je spreekt in je eerste posting over o.a. problemen met HilverumBest.
Als er problemen met de ontvangst zijn dan moeten de volgende zenders ook slecht zijn:

Fashion TV
Consumenten TV
Holland Doc
Geschiedenis TV
Cultura

Kijk daarvoor eens naar de signaal status: sterkte/kwaliteit / BER op dit kanaal (260.00 MHz)

RTL4 is gecombineerd met Ned1/2/3, al deze zenders zouden dezelfde verschijnselen moeten vertonen, zodra het zich een probleem voordoet op 1 van deze zenders. Ook hier is de signaal status belangrijk om te weten (276.00 MHz)

Verder is het bekend dat de philips ontvangers in combinatie met bepaalde TV problemen kunnen krijgen, helaas hebben we de oorzaak echter nooit hebben kunnen vaststellen.
Laat eerst bepalen door de monteur of het signaal goed is op de AOP en op de ingang van de digitale ontvanger. Als het signaal goed is maar zich desondanks problemen blijven voordoen, dan kan je alleen maar adviseren tijdelijk een andere digitale ontvanger te gebruiken om te bepalen of de oorzaak in het aangeboden signaal of de digitale ontvanger van Philips gezocht moet worden.