Los bericht bekijken
  #12  
Oud 10 september 2008, 20:01
habl's schermafbeelding
habl habl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juli 2006
Locatie: Zwaag
Berichten: 5
Standaard

Ik heb zaterdag film1 als uitbreiding aangevraagd. Ik moest diezelfde dag toevallig ook nog bellen voor wat anders, dus meteen de vraag maar gesteld hoelang het duurt. Dit zou 48 uur zijn. Aangezien ik het vandaag nog niet had heb ik net weer gebeld, en blijkbaar is het normaal dat het aanvragen via internet niet werkt, want ook mijn bestelling is niet aangekomen. Wel een bevestiging mail gehad. Nu heeft de dame aan de telefoon mijn bestelling wel alsnog doorgevoerd, maar ze gaf tegelijk aan dat 48 uur eigenlijk nooit gehaald wordt, ga maar uit van een week.

De wachttijden vielen mij beide keren erg mee moet ik zeggen, zal allebei ongeveer 5 minuten geweest zijn.

Maar ik moet toegeven dat er wel een hoop veranderd is ten opzichte van multikabel. Ik heb daar 2x een wijziging gedaan. De eerste keer was internet, dat was na opgeven op de service site onmiddelijk doorgevoerd. De tweede keer was het een smartcard wijziging. Dat heb ik telefonisch laten doen en ook dat was per direct geregeld. Beetje typisch dat Ziggo het dan niet kan, je zou zeggen dat hun dezelfde technieken nu in huis moeten hebben.

Goed, laat ik verder niet teveel gaan klagen, het is pas de eerste keer dat ik Ziggo nodig gehad heb, dus een beetje vroeg om al te gaan piepen