Los bericht bekijken
  #19  
Oud 9 september 2008, 21:22
ltjl's schermafbeelding
ltjl ltjl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 september 2008
Locatie: Kerkrade
Berichten: 1
Standaard Vraagtekens bij de Ziggo Helpdesk/Klantenservice

Ik heb een compleet Home/Ziggo pakket, dus telefonie, internet en TV. Ik zit nu al 28 uur zonder deze services.

Na diverse malen bellen met de helpdesk had ik bij de laatse poging 't geluk dat ik iemand aan de lijn had die verstand van zaken had. Hij wist mij te vertellen dat gisteren sinds 14:55 mijn modem off-line was en dat er in de verdeelkast in de wijk een eindversterker (welke het signaal van de kast naar mijn huis toezend) defect zou zijn. Hij hoopte dat Ziggo de storing binnen 24 uur zou kunnen oplossen. Mooi om te weten, maar na 28 uur zonder telefonie/internet/TV heb ik met de klantenservice gebeld met de vraag wanneer ik herstel van de services zou kunnen verwachten. Men kon mij dit niet zeggen maar het kon langer dan 48 uur duren (!).

Wat ik vreemd vind is:

a) het verschil in kennis niveau van de klantenservice medewerkers. De één kan alleen noteren en de storing doorgeven, de ander kan een exacte diagnose stellen.

b) dat men geen inzage in de monteurplanning heeft.

Ik heb er begrip voor dat iets stuk gaat, maar dat men geen indicatie kan geven wanneer de storing gerepareerd word vind ik vreemd. Daarnaast ben ik van mening dat als men een totaalpakket van belangrijke services aanbied (zoals telefonie) men ervoor zorg dient te dragen dat er ook landelijk een dekkend service systeem op zit, waarbij de klant niet onwetend achter blijft. Mij heeft dit aan 't denken gezet. Wellicht is zo'n totaal pakket toch niet zo'n slimme oplossing.

ltjl