Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 september 2008, 16:43
jdeswart's schermafbeelding
jdeswart jdeswart is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2008
Locatie: Zeist Casema
Ziggo Internet: Orange Breedband
Berichten: 2
Standaard Klachtbehandeling/Bereikbaarheid Techn Hulpdienst

Het IP-adres van Orange.nl wordt al ruim een jaar geblokkeerd door US-mailprovider ATT en al haar mailservers. (Error 550 etc., doorgifte Bulk Spam door Orange.nl) Alle mails aan ATT-klanten komen dus onafgeleverd retour bij de afzender
Klachtbevestiging van Orange cableabuse ( slechts na dreiging met maatregelen) met belofte de blocks te laten opheffen ontvangen pas op 20 maart j.l. Daarna niets meer gehoord.
Bij Casema, nu Ziggo, Techn.Hulpdienst,als men die al aan de lijn krijgt via o900-1884, belooft men voor de zo-veelste maal e.e.a. aan te pakken, terug te bellen etc. geen enkele toezegging wordt in deze nagekomen. Wanprestatie !
Een zeer slechte organisatie, evenals online.nl ondanks al haar commerciele bla-bla kreten op websites en TV, totaal niet geéquipeerd voor wat zij pretenderen te zijn en te doen !
Bovendien, wanneer krijgt deze Techn.Hulpdienst eindelijk een eigen tel.#opdat men niet via een algemeen klantservicenr. bij klachtna-vraag eerst alle 'menu's' hoeft door te worstelen om uiteindelijk te moeten aanhoren dat de wachttijden te lang zijn en men maar op een ander tijdstip terug moet bellen ? Ergernis verhogend. En maar moeten blijven bellen -op eigen kosten- terwijl Orange heeft toegegeven dat de klacht van ATT bij haar ligt en de oplossing daarvan via Casema/Ziggo aan haar Orange, nu online.nl, is
Nogmaals een zeer slechte organisatie. Aan de wijze van klachtbehandeling met terug-koppeling harerzijds herkent men een goed bedrijf.
Zo snel mogelijk weg daar, maar naar welke alternatieve 'betere' en bereikbare provider?

J. de Swart,
Zeist.