Los bericht bekijken
  #8  
Oud 7 september 2008, 22:46
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Probleem zit hem er denk ik in dat hij een Wanadoo/Orange Cable abonnement had (met het bijbehorende e-mailadres) en daarnaast een gratis Wanadoo adres.

Toen Wanadoo/Orange Cable nog gewoon een onderdeel van Wanadoo/Orange was, was er sprake van één provider, dus kon hij ook zijn free account uitlezen. Nu is Orange gesplitst. De free accounts zijn blijkbaar meegegaan met het ADSL gedeelte naar Online. Het Cable gedeelte is naar Ziggo gegaan (of gaat nog naar Ziggo). De provider is dus gesplitst, en de topicstarter heeft bij beide delen diensten lopen. Hierdoor kan hij met de ene dienst (cable) niet meer gebruik maken van de andere dienst (gratis account).

Ik denk dat men bij Wanadoo/Orange/Online er niet aan gedacht heeft dat ook cable gebruikers van de free accounts gebruik maakten. De vaker voorkomende problemen hiermee in het verleden geven dat ook aan.

Wanadoo/Orange/Online wil toch iets terug zien van hun kosten voor de free accounts. Dit lukt ze alleen wanneer je er een verbinding afneemt. Sinds het afstoten van het Cable deel, verdienen ze niets meer aan je, en krijg je geen toegang meer. Beetje jammer dat ze dat niet gemeld hebben, maar daar kan Ziggo niets aan doen.