Los bericht bekijken
  #8  
Oud 7 september 2008, 18:31
Henry01's schermafbeelding
Henry01 Henry01 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2008
Locatie: Born
Ziggo Internet: TV digitaal
DTV: Samsung 360 (2x)
Berichten: 10
Angry dit staat op de nieuwsbladzijde te lezen:

" Ter verbetering van de klantenservice zijn er inmiddels al tientallen nieuwe call center- en helpdeskmedewerkers aangenomen en opgeleid, is het aantal monteurs uitgebreid en is de functionaliteit van de Ziggo selfservice website sterk verbeterd."

met als gevolg; lange wachttijden tot niet bereikbaar zijn van de telefonische helpdesk, lange wachttijden bij aansluitingen en uitbreidingen. slefservice verbeterd? Ik en velen die ook hun abonnementsgeld betalen kunnen nog steeds geen gebruik ervan maken.
Dat is realiteit. Ik mag verwachten dat ik als klant goed geholpen wordt. Ik betaal ook voor die diensten! Feit is dat Ziggo de fusie niet goed heeft aangepakt en zaken heeft onderschat. Het zijn in mij ogen incapabele en amateuristische werknemers die dit zo geregeld hebben. Waarom ik me erger, omdat wij; de klanten er de dupe van zijn. Als mij gezegd wordt dat het binnen bepaalde tijd geregeld wordt dan mag ik verwachten dat het ook gebeurd; zo niet , kan ik net zo goed naar 'n derde wereldland verhuizen, toch?

Dus Ben en Jerry's als jij je ook met een kluitje in het riet laat sturen ..ik vind het behoorlijk ergerlijk dat we steeds meer betalen en steeds minder terugkrijgen hier in Nederland.

Ik zal mijn ergernis nu maar niet meer hier neerkladden en hou jullie op de hoogte van de vorderingen, of beter gezegd ;het uitblijven daarvan .